Udvalg

Få adgang til verdens største udvalg

Udvalg fra Nordfrim er den perfekte måde at få udfyldt hullerne i din samling. Vælg dit samleområde, så får du løbende tilsendt udvalgshæfter fra netop de lande, du er interesseret i. Så kan du i ro og mag tage de frimærker ud du vil købe.

Vores udvalgsafdeling har over mange år specialiseret sig og er verdens største med over 41.000 hæfter med mere end 6 mio. frimærker. Frimærkerne i udvalgshæfterne stammer fra opkøbte samlinger og partier opkøbt i ind- og udland. Her findes mærker i alle prisklasser.

Når du er tilmeldt modtager du cirka en gang om måneden 3-5 hæfter med frimærker fra dit samleområde til gennemsyn helt uforpligtende. Udtag de frimærker du ønsker at købe og udfyld afregningssedlen. Send herefter udvalgshæfter retur i den medfølgende svarkuvert – du betaler kun 30 DKK for returnering hvilket er cirka halvdelen af den aktuelle pris. Vælg dit samleområde i menuen til venstre, eller kontakt os per telefon eller mail.

Så nemt er det med Nordfrims værdiudvalg

  1. Ca. en gang hver måned, modtager du portofrit 3-5 hæfter med frimærker fra dit samleområde
  2. Tag de frimærker ud du ønsker og udfyld afregningssedlen.
  3. Send udvalgshæfter og afregningsseddel retur i den medfølgende svarkuvert. Du betaler 30 DKK for returnering (hvilket er ca. halvdelen af den aktuelle pris).

Hvad indeholder et værdiudvalgshæfte
Hvert hæfte indeholder op til 160 frimærker, både klassiske og nye, postfriske og stemplede. Frimærkerne er opsat efter AFA-katalogerne. Frimærkerne sælges med god rabat på katalogværdierne.

Vælg et land i menuen til venstre og bestil udvalgshæfter til gennemgang, fra netop dette samleområde.