Udvalg

Få adgang til verdens største udvalg

Værdiudvalg fra Nordfrim er den perfekte måde at få udfyldt hullerne i din samling. Vælg dit samleområde i menuen til venstre, så får du løbende tilsendt udvalgshæfter fra netop de lande, du er interesseret i. Så kan du i ro og mag tage de frimærker ud du vil købe.

Vores udvalgsafdeling har over mange år specialiseret sig og er verdens største med over 41.000 hæfter med mere end 6 mio. frimærker til en samlet værdi over 56 mio. Der kommer løbende nyt materiale til. Alene det sidste år er der tilført titusinde hæfter. Frimærkerne i udvalgshæfterne stammer fra opkøbte samlinger og partier som løbende bliver opkøbt i partier i ind- og udland. Der findes mærker i alle prisklasser. Priserne er fornuftige da vi køber stort ind.

Der er ingen købetvang, og du betaler kun for de frimærker du tager ud.

Så nemt er det med Nordfrims værdiudvalg

  1. Ca. en gang hver måned, modtager du portofrit 3-5 hæfter med frimærker fra dit samleområde
  2. Tag de frimærker ud du ønsker og udfyld afregningssedlen.
  3. Send udvalgshæfter og afregningsseddel retur i den medfølgende svarkuvert. Du betaler 30 DKK for returnering (hvilket er ca. halvdelen af den aktuelle pris).

Hvad indeholder et værdiudvalgshæfte
Hvert hæfte indeholder op til 160 frimærker, både klassiske og nye, postfriske og stemplede. Frimærkerne er opsat efter AFA-katalogerne. Frimærkerne sælges med god rabat på katalogværdierne.

Vælg et land i menuen til venstre og bestil udvalgshæfter til gennemgang, fra netop dette samleområde.

Vind et gavekort til en værdi af DKK 400,-