Sorter efter

Klemlommer

Stort sortiment af Leuchtturm klemlommer i mange forskellige højder så de passer til dine behov hvad enten det gælder frimærker, miniark eller helark - bredden kan du selv skære til. Klemlommerne tilbydes både i sort og glasklar udførelse. Leuchtturm klemlommer giver maximal beskyttelse af dine frimærker mod fastklæbning, farveforandring, støv og fugtighed.

Oversigt over klemlommer og størrelser
For at gøre det lettere for dig at finde netop de klemlommer, du skal bruge, har vi lavet denne oversigt

Læs mere
330 produkter

Hvad er en klemlomme?

En klemlomme er som navnet siger en lomme, som består af to lag folie, der er svejset sammen i bunden eller både i bund og top. Klemlommen er kun åben i midten bagpå og sikrer derfor at dine frimærker sidder præcist og godt fast, uden at klæbe fast til siden.  Leuchtturm klemlommer er af højeste kvalitet - udført i 100% polystyren med specialgummiering på bagsiden af den bagerste folie. Den fugter du, inden du placer klemlommen, hvor du ønsker det. Det er en god ide med en svag markering, hvis du arbejder med blankoblade og klemlommer.

Klemlommerne fås i forskellige størrelse, så de passer til miniark, helark, blokke m.m. Bredden kan du let skære til, men benyt et skæreapparat. Det giver et meget bedre resultat end en saks, når du vil tilpasse klemlommerne til dine frimærker, miniark o.l.