Sorter efter

Indstiksbøger

Vi har altid gode tilbud på indstiksbøger til dig! En indstiksbog er et frimærkealbum med kartonsider, sorte eller hvide, med pålimede striber i pergamyn. Indstiksbøger tilbydes i et utal af udførelser/farver og er ideelle til opbevaring af frimærker. Indstiksbøger har mange anvendelsesmuligheder: de kan let medbringes til byttedage, bruges til opbevaring af dubletter eller anvendes til placering af dine dyre frimærker i en boks.

Læs mere
93 produkter

Hvad skal jeg vælge at opbevare mine frimærker i? Indstiksbøger, album, fortryksalbum...
Vore Leuchtturm indstiksbøger til frimærker, miniark, FDC’er, maxikort kan varmt anbefales. Kvaliteten er I top. Vi sælger Leuchtturm indstiksbøger som bruges til at opbevare/samle frimærker, miniark, FDC’er, maximumkort i.

Hvad er en indstiksbog?
En indstiksbog er et prisbilligt frimærkealbum med faste kartonsider, hvorpå der er limet striber i pergamyn eller folie, hvor frimærkerne kan stikkes ind under. Vi tilbyder Leuchtturm indstiksbøger der dækker enhver smag og ethvert behov. Du har mulighed for at vælge frit mellem format, farve på kartonsider og indbinding, sideantal samt materiale og indbinding på omslaget. Indstiksbøger er ikke velegnede til mønter og møntprodukter, men se i stedet vores møntalbum her.

Har du i stedet brug for et album, et løsbladesystem som præsenterer dine frimærkesamling på en præsentabel måde? Se det store udvalg her

Eller har du brug for et Leuchtturm fortryksalbum, med fortrykte sort/hvid illustrationer af frimærkerne fra over 140 forskellige samleområder, til en flot og overskuelig samling.? Se det store udvalg her