Sorter efter

Blankoblade

Her finder du forskellige blade til supplement og udbygning af dine frimærkealbum.
Hvad enten du skal bruge neutrale albumblade, blankoblade med landenavn/våbenskjold som supplement til dine fortryksalbum eller LB-blade med påsvejsede lommer i mange versioner/inddelinger.

Leder du istedet efter tillægsblade? Vi har altid et stort udvalg til konkurrencedygtige priser, find dem her.

Læs mere
83 produkter

Kun din egen fantasi sætter grænsen

Med blankoblade er du helt frit stillet, her kan du kombinere frimærker, miniark, FDC’er helark, postkort, udklip maximumkort, billeder, tekst eller hvad du nu har lyst til. Du kan gøre det på din helt egen måde og med Leuchtturms blankoblade er du sikret den bedste kvalitet.

LB blade

LB-blade er kartonsider i albumformat, der er forsynet med på svejsede lommer. Til opbevaring af frimærker, dokumenter og lignende værdifulde arkivalier. Lommen beskytter hele arket på alle sider. 18 forskellige inddelinger sikrer mange kombinationsmuligheder. Den perfekte løsning til udvidelse af dit Leuchtturm fortryksalbum og motivsamlinger. Kan benyttes til alle variationer/typer, f.eks. ark, helsager, førstedagsbreve, førstedagssider fra Det Tyske Postvæsen, souvenirkort fra USA’s postvæsen, blokke, miniark, maksimum kort, rullemærker samt til opbevaring af nye frimærker. LB-bladene har et ydre format på 270 x 297 mm og passer i alle Leuchtturm album. Se udvalget af Leuchtturm album her.

Blankoblade med landenavn og titelblad med våbenskjold

Til yderligere supplement til fortryksalbum såvel som til udbygning af individuelle samleområder findes albumblade med landebetegnelse der til gængse samleområder samt titelblade med våbenskjold. Sideformatet er 270 x 297 mm for alle sider og passer til alle Leuchtturm album.

Neutrale albumblade

Der åbner sig andre interessante anvendelsesmuligheder med de neutrale albumblade fra Leuchtturms albumsystem. Her kan man i et samlet album opbevare og gemme f.eks. fotografier eller postkort, som man sammen med frimærker har med hjem fra en ferie. Albumsiderne kan adskilles med pergamyn skilleblade. Neutrale albumblade fås i A4-størrelse i kraftigt kartonpapir, uden huller. Ideelt til samlere, der ønsker selv at designe deres album på pc. Dertil passer varenr. 331217, glasklar lomme, se her. Albumbladene har hulkant med mulighed for placering i forskellige bind. Vi anbefaler GRANDE-ringbind, se her.