Sorter efter

Frimærkealbum og møntalbum

Her finder du hundredvis af forskellige frimærkealbum og møntalbum til sikker og præsentabel opbevaring af dine samleobjekter. Vi dækker alle behov, hvad enten du samler på frimærker, mønter, FDC, postkort, helark, pengesedler eller champagnekapsler. Vi tilbyder også et bredt udvalg af fortrykte frimærkealbum i højeste kvalitet fra mange forskellige lande se dem her

Leder du istedet efter indstiksbøger? Vi har altid et stort udvalg til konkurrencedygtige priser, find dem her.

Læs mere
369 produkter

Albumsystemer til frimærker, postkort, breve, dokumenter m.m.

Album er typisk kendetegnet ved at være et løsbladssystem og fås i forskellige størrelser med et utal af tilhørende sider og albumblade I folie eller karton. Album fås med forskellige lukkemekanismer: perfektbind, ringbind, springbind og skruebind. Alle i flotte design der giver en elegang og gedigen løsning til opbevaring af din samling.

Vi tilbyder Leuchtturm albumsystemer, der egner sig fortræffeligt til opbevaring af frimærker, mønter, postkort, breve, dokumenter og meget mere. Leuchtturm album og lommer yder ikke kun den optimale beskyttelse, men sørger desuden for en præsentabel opbevaring af dine samleobjekter.

Dette brede udvalg i systemer for frimærkealbum og møntalbum sikrer et meget omfattende sortiment i opbevaringsmuligheder og gode muligheder for at præsentere din frimærkesamling, møntsamling, FDC samling på den bedste måde.

Har du i stedet brug for et Leuchtturm fortryksalbum, med fortrykte sort/hvid illustrationer af frimærkerne fra over 140 forskellige samleområder, til en flot og overskuelig samling?  Se det store udvalg her

Eller har du brug for indstiksbøger med faste kartonsider og til attraktive priser? Se det store udvalg her