Sorter efter

Tilbehør - frimærker og mønter

Leuchtturm tilbehør til konkurrencedygtige priser. I denne kategori finder du alt hvad du har brug for til at organisere din samling, hvad enten det er frimærkealbum, indstiksbøger, indstikskort, lommer, lupper eller pincetter. Vi har også et stort sortiment af tilbehør til møntsamlere herunder møntholdere, møntkapsler, møntblade og møntbokse.

Brug menuen til venstre til at udforske vores brede sortiment eller find inspiration i vores Leuchtturm brochurer: Tilbehør til frimærkesamlere eller Tilbehør til møntsamlere.

Læs mere
6330 produkter

Et attraktivt tilbehørssortiment til konkurrencedygtige priser

Her tilbydes et alsidigt Leuchtturm program med tilbehør til filatelister, over 6000 varenumre tilbydes online begyndende med et stort udvalg af forskellige lupper, pincetter og andet tilbehør, der kan imødekomme de mange forskellige behov der skal dækkes hos filatelister og andre samlere. Her findes album til enhver samling, hvad enten det er til frimærker eller mønter. Klemlommer som beskytter dine frimærker på bedste vis. Indstiksbøger til et væld af anvendelsesmuligheder og flotte møntkassetter og kufferter der både beskytter og flot præsenterer dine møntsamling, se et udpluk af de mest populære varer her.

Foruden alle de klassiske standard varenumre og kendte produkter kommer der hvert år nye spændende produkter som vi også håber har din interesse, f.eks PHONESCOPE til brug ved test og undersøgelse af selv de fineste detaljer på fine frimærker og mønter via din smartphone.