Motiver

Vælg selv imellem mere end 90 forskellige

Velkommen i motivernes verden, hvor kun fantasien sætter grænserne.

At samle på motivmærker er noget ganske særligt. Uanset om interessen er for fodbold eller forhistoriske dyr, Prinsesse Diana eller Walt Disney, film eller fyrtårne, så er det muligt at samle på frimærker med netop dét motiv.
Hvad med at opbygge et pragtfuldt blomsterbed med smukke, farverige blomster fra hele verden eller udleve en passioneret interesse for sejlskibe, rumfærger eller andre transportmidler.

Stort set alle interesser kan samles på frimærker. Er man katte- eller hundeelsker, og har man ikke mulighed for selv at have så mange af de dejlige dyr i sit hjem, så åbner frimærkerne også muligheder her. Det er de mest utrolige og charmerende frimærker man finder med hunde og katte og i det hele taget dyr. Både vilde som tamme, husdyr og kæledyr.

Dette er blot nogle ganske få af de mange muligheder, motivmærkernes verden byder på. Der bliver ingen ubehagelige overraskelser i form af regninger på kæmpestore beløb, som det ellers let kan være tilfældet, når det drejer sig om motivmærker. Ved at vælge mellem motivfrimærker fra hhv. Europa og Oversø bestemmer du selv, hvor stort et beløb der maksimalt skal bruges på hvert motiv. Dermed kan du samle på dit yndlingsmotiv indenfor de økonomiske rammer, du ønsker.

Vind et gavekort til en værdi af DKK 400,-