Motiver

Vælg selv imellem mere end 300 forskellige motiver

Nyt og større udvalg! Spændende motiver for enhver smag

At samle på motivmærker er noget ganske særligt. Uanset om interessen er for fodbold eller forhistoriske dyr, Prinsesse Diana eller Walt Disney, film eller fyrtårne, så er det muligt at samle på frimærker med netop dét motiv.
Hvad med at opbygge et pragtfuldt blomsterbed med smukke, farverige blomster fra hele verden eller udleve en passioneret interesse for sejlskibe, rumfærger eller andre transportmidler.

Stort set alle interesser kan samles på frimærker. 

Hvorfor tegne et abonnement?

  • Vi leverer dig de nyeste frimærker indenfor dit samleområde efterhånden som de udgives.
  • Du modtager alle udgivelser kort efter udgivelsesdatoen.
  • Vi sørger for levering af samtlige udgaver – også de svære, som måske kun kan købes på en udstilling eller andre specielle ting.
  • Du undgår at misse en enkelt udgave – du skal ikke selv holde øje med de nye udgaver.

Der er faktisk mange udgivelser, som bliver hurtigt udsolgt hos postvæsenet. Du binder dig ikke for abonnement i en bestemt periode, men kan opsige abonnementet når som helst - vi giver endda mulighed for, at du kan returnere den senest modtagne forsendelse.

Med et abonnement er du sikret alle udgaver fra de motiver, du ønsker. Uanset hvilket abonnement du vælger, leverer vi det ønskede med regning vedlagt, så du blot skal nyde, at samlingen vokser og bliver mere spændende og mangfoldig. 

Inden for motivområder kan der være stor forskel på, hvor mange frimærker, der udgives og man kan forvente at modtage i sit abonnement. Vi leverer dig først motivfrimærkerne, når der er for et minimumsbeløb på omkring 30 kr pr udsendelse; indtil da ligger frimærkerne klar hos os. Motiver markeret med ** betyder, at der udgives en hel del frimærker, mens motiver markeret med * betyder, at der kun relativt sjældent udgives frimærker til dette motiv, og udsendelsesfrekvensen er derfor lav. 

Der bliver ingen ubehagelige overraskelser i form af regninger på kæmpestore beløb, som det ellers let kan være tilfældet, når det drejer sig om motivmærker. Du kan vælge imellem Europa og Oversø. Europa er normalt billgere at samle end Oversø, hvor der for nogle samleområder udkommer mange frimærker. Hvis du ønsker motiver fra hele verden, skal du afkrydse begge.

Har du spørgsmål kan du altid kontakte vores nyhedsafdeling direkte på tlf. 63140224 eller pr. e-mail ms@nordfrim.dk

 

Se en printvenlig bestillingsliste over alle motiver