Lande

Frimærker fra Irland

Den grønne ø
Irland bliver tit kaldt den grønne ø, og der ér virkelig grønt, ikke mindst takket være store arealer med søer og moser med frodig plantevækst. Irland har mange forskellige slags oplevelser at byde på, også når man samler irske frimærker.

Frimærker fra Irland
Igennem en årrække har det irske postvæsen blandt andet udgivet de særlige Love Stamps, som er frimærker med et budskab om at huske sine kære og huske at sende en hilsen. En udgivelse, man altid glæder sig til. Fauna og flora er et andet motiv som går igen. Dejlige frimærker med blomster, dyr og fugle, som er smukke og naturtro.

I det hele taget er Irland et fascinerende og interessant land, som byder på alt fra pulserende storbyliv til små landsbyer med spændende historie og kultur.
Som samler af irske frimærker vil man også opdage, at her er der et land, som er meget udadvendt og med en lang række relationer til mange andre lande i verden, f.eks. Australien.

Mange irere er emigreret til Australien, og denne forbindelse med den anden side af jorden ser man også på frimærkerne. Her møder man ofte berømte personer af både irsk og udenlandsk oprindelse.  For en ø er forbindelsen med andre lande af stor betydning, og derfor er de vigtige transportforbindelser med skib og fly også motiver, man ofte finder på irske frimærker. Der er meget at opleve og stifte bekendtskab med, når man samler på irske frimærker.

Et spændende samleområde, som samtidig er økonomisk overkommeligt.

Læs mere om de forskellige abonnementstyper

Vælg imellem de mange nye Frimærker fra Irland

Abonnementer - Irland

 • Nr. 03 / 1
  Postfrisk
 • Nr. 03 / 8
  Stemplet
 • Nr. 03 / 12
  FDC
 • Nr. 03 / 14
  Årsmappe
 • Nr. 03 / 23
  Leuchtturm SF (med klemlommer)
 • Nr. 03 / 18
  Souvenirmappe
 • Nr. 03 / 29
  Årbog