Lande

Velkommen til frimærkernes store verden

Man taler ofte om, at verden bliver mindre og mindre. Der er nærmest ikke det sted på jorden, man ikke kan nå til indenfor godt og vel et døgn, og internettet har åbnet for en helt ny verden af informationer og tilbud.

Men frimærkernes verden er ikke blevet mindre. Tværtimod er der i løbet af de seneste år dukket en række nye samleområder op.

Områder der åbner nye, spændende horisonter. Samtidig udvikler de klassiske samleområder sig. Nye spændende udgivelser og tiltag kommer til i takt med, at teknikken åbner for nye muligheder.

Det er noget helt særligt at have lande som samleområde. Hver udgivelse løfter en lille flig af landets historie, kultur, natur og hverdagsliv og viser både overraskende og velkendte aspekter. Et nyhedsabonnement er en ideel måde at samle på. Intet bøvl og besvær, komplicerede bestillingsformularer og sprogbarrierer eller udgaver, der glipper. Med et nyhedsabonnement er du sikret alle udgaver fra de lande/motiver, du ønsker. Alle nyheder bliver leveret med regning og girokort vedlagt, så du blot skal nyde, at samlingen vokser og bliver mere spændende med tiden. En ideel måde at samle.

Læs mere om abonnementer fra Nordfrim