Kollektioner

WWF udgaver - med svensk informations tekst

Saml på de officielle WWF-frimærker og du er med til at støtte Verdensnaturfondens arbejde med at passe på vores omgivelser, samtidig med at du får skabt en unik samling. Frimærkerne er meget eftertragtede blandt samlere over hele verden. Du modtager frimærker, førstedagskuverter, tekstkort med svensk tekst og lommer, som til sammen skaber en smuk helhed, som samtidig fortæller interessante historier om de truede dyr.

Verdensnaturfonden (WWF) arbejder over hele verden for at sikre naturen som eksistensgrundlag for dyr og mennesker. Dyrelivet står højt på foreningens liste, for mange dyrearter lider under konsekvenserne af vores levevis. Blandt andet isbjørnen, som er stærkt truet på grund af den globale opvarmning, der mindsker racens leveområder og truer den med total udryddelse.

Første forsendelse. Pris kun 59,- SEK.

Første forsendelses udgave sætter fokus på isbjørnen og er udgivet i Rusland. Her modtager du fire frimærker, fire førstedagskuverter, fire tekstkort på svensk og samlelommer for blot 59,- SEK. (Normalpris 139,- SEK)

Sammen med 3. forsendelse leverer vi uden beregning det officielle WWF samlealbum, som er den perfekte ramme om din WWF samling. Normalpris 265,- SEK
Glæd Dem til mange gode oplevelser med WWF samlingen.

Alle priser er plus forsendelse. Du har 14 dages returret og samler kun så længe, som du ønsker det.


Abonnementer - WWF Frimærkekollektion svensk

  • Nr. WWF1 / 254
    Første forsendelse. Pris kun 59,- SEK
Vind et gavekort til en værdi af DKK 400,-