Kollektioner

World Money - Samling med mønter fra hele verden

Ægte mønter i bedste ucirkulerede kvalitet. For bestilling, klik på bestil knappen længere nede på siden.

Alle mønter bliver leveret i specialdesignede møntkort, som gør det muligt at nyde de smukke mønter fra begge sider. Den støvsikre møntkort beskytter mønterne mod smuds og fingeraftryk og bevarer den ekstraordinære samling i perfekt stand. Glæd dig til at opbygge en møntsamling fra hele verden – en samling hvis store variation er sjælden!

I første forsendelse modtager du: fire møntsæt med i alt 24 forskellige mønter fra interessante lande som USA, Bahamas, Brasilien og Storbritannien. Du modtager desuden et forblad med certifikat med garanti for alle mønternes ægthed og kvalitet, samt to lommer til møntkortene. Normalpris 490,- DKK

Introduktionspris netop nu: 245,- DKK

De efterfølgende forsendelser indeholder hver gang to forskellige møntsæt. Pris 245,- DKK. Du modtager en forsendelse pr. måned.

Album i høj kvalitet!
For at sikre, at samlingen bliver opbevaret og præsenteret på bedste vis, modtager du et eksklusivt kvalitetetsalbum fra Leuchtturm, som er nr. 1 på verdensplan i tilbehør til møntsamlere. Albummet, som har en normalpris på 130,- DKK, leveres uden beregning i 3. forsendelse.

Alle priser er plus forsendelse. Du har 14 dages returret og samler kun så længe, som du ønsker det.            

Se mere i denne brochure                                                                       

Abonnementer - World Money

  • Nr. MON6 / 800
    Kollektion