Kollektioner

Specielle Frimærker

Fantastisk samling af verdens allermest specielle og innovative frimærker – start nu…

Vi udvælger nogle af de allermest specielle frimærkeudgivelser og leverer dem til dig sammen med de tilhørende specialfremstillede albumsider. Hver forsendelse kommer til at ligge på omkring 250 kr plus forsendelse, og vi vil sende en pakke til dig ca. hver anden måned.

I første forsendelse vil du modtage: Østrig - Læderbukser - Det første frimærkeminiark i ægte læder og med ægte Swarovski krystaller, Østrig - 3D – frimærke i bevægelse med 3D, Vanatu - miniark firgurskåret, Frankrig - Kniplinger - 4 miniark med ægte franske kniplinger på frimærker, Færøerne - Torskeskind – Det første frimærker nogensinde med ægte fiskeskind. Ægte garvet torskeskind fra Færøerne, Norfolk Islands – Parfume – miniark med parfumeduft indlagt i miniarkets overflade og 4 specialfremstillede albumsider og en forside i den velkendte Leuchtturm kvalitet med klare lommer lige til at sætte frimærkerne ind i.

Pris 245,- kr. plus forsendelse.


Normalpris 325,- kr. Pakken fremsendes vedlagt faktura og girokort.

Og der er en masse flere spændende frimærker på vej…..


I følgende forsendelser vil du ca. hver anden måned modtage en ny pakke med spændende og nyskabende frimærkeudgivelser. I forsendelse nr. 3 vil du modtage et flot blåt perfektbind med kassette til at opbevare dine værdifulde frimærker i. Album og kassette modtager du som abonnent på samlingen til kun 75,- kr. Normalprisen er 245,- kr.

Bemærk venligst: Du samler kun så længe, du selv har lyst.

Abonnementer - Specielle frimærker collection

  • Nr. SPEC / 900
    Kollektion
Vind et gavekort til en værdi af DKK 400,-