Kollektioner

Specielle Frimærker

Fantastisk samling af verdens allermest specielle og innovative frimærker – start nu…

Vi udvælger nogle af de allermest specielle frimærkeudgivelser og leverer dem til dig sammen med de tilhørende specialfremstillede albumsider. Hver forsendelse kommer til at ligge på omkring 250 kr plus forsendelse, og vi vil sende en pakke til dig ca. hver anden måned.

I første forsendelse vil du modtage: Vanuatu – figurskåret som en søko, Frankrig – miniark med duft af jordbær, Liechtenstein – Laserskåret miniark med flot guldfolie, Østrig - 3D – frimærke i bevægelse med 3D, Østrig – miniark med ægte guld, Hong Kong – miniark i særligt materiale og Norfolk Islands – Parfume – miniark med parfumeduft indlagt i miniarkets overflade og 4 specialfremstillede albumsider og en forside i den velkendte Leuchtturm kvalitet med klare lommer lige til at sætte frimærkerne ind i.

Se et eksempel på indholdet i denne video
Indholdet varerier alt efter, hvornår du starter din samling.

Pris 245,- kr. plus forsendelse.


Normalpris 325,- kr. Pakken fremsendes vedlagt faktura og girokort.

Og der er en masse flere spændende frimærker på vej…..


I følgende forsendelser vil du ca. hver anden måned modtage en ny pakke med spændende og nyskabende frimærkeudgivelser. I forsendelse nr. 3 vil du modtage et flot blåt perfektbind med kassette til at opbevare dine værdifulde frimærker i. Album og kassette modtager du som abonnent på samlingen til kun 75,- kr. Normalprisen er 245,- kr.

Bemærk venligst: Du samler kun så længe, du selv har lyst.

Abonnementer - Specielle frimærker collection

  • Nr. SPEC / 500
    Kollektion
  • Nr. SPEC / 900
    Kollektion
  • Nr. SPEC / 600
    Bestil 1. forsendelse her