Kollektioner

Prinsesse Diana lever videre på frimærker

Opbyg en fantastisk samling af frimærker fra hele verden med Prinsesse Diana. Dianas næsten mytiske væsen var en kombination af hendes forpligtende royale rolle og hendes moderne feminine personlighed.

Mennesker i hele verden beundrede og respekterede Diana og gjorde hende til den legende, der lever videre også på frimærker fra hele verden. Bestil abonnement med det samme.

Første forsendelse. Pris kun: 199,- DKK

I første forsendelse modtager du de viste førstedagskuverter og albumsider for blot 199,- DKK. De efterfølgende forsendelsers pris vil ligge på ca. samme niveau, dog  afhængigt af forsendelsernes indhold. Se eksempler på indhold i de næste forsendelser her.

I forsendelse nr. 3 modtager du et flot og eksklusivt album, som er fremstillet specielt til Diana samlingen, hvilket danner den perfekte ramme om denne mindeværdige samling. Normalpris for albummet er 249,- DKK, du betaler kun 74,- DKK. Alle priser er plus forsendelse. Du har 14 dages returret og samler kun så længe, som du ønsker det.

Vi tilbyder også Diana løssalgsvarer, som også vil indgå hvis du bestiller kollektionen. Se og bestil Diana løssagsvarer her.

Abonnementer - Prinsesse Diana

  • Nr. DIAN / 600
    Første forsendelse. Pris kun 199,- DKK
  • Nr. DIAN / 850
    Kollektion
Vind et gavekort til en værdi af DKK 400,-