Kollektioner

Kongelige Møntbreve

Tegn abonnement på Kongelige Møntbreve!

Så er du sikret alle de kommende møntbreve, som udgives i anledning af Kongelige begivenheder, samt tilbud på nogle af  foregående. 

Bestil 1. forsendelse af Kongelige Møntbreve
Pris 149,- DKK  forsendelse.


Første forsendelse indeholder det grønlandske møntbrev udgivet i anledning af Dronning Margrethes 70 års fødselsdag. Pris kun 149,- DKK

De kongelige møntbreve udgives kun i forbindelse med de store begivenheder i kongehuset og kombinerer på fornem vis frimærke, mønt og særstempling. Den ucirkulerede mønt sidder indkapslet i kuverten, så man kan se både for- og bagside af mønten. Frimærkerne er afstemplet med særstempel på selve datoen for begivenheden. Møntbreve er altid smukt illustreret og udgives kun i meget begrænsede oplag. Sammen med møntbrevet får du en tilhørende albumside med information om anledningen til udgivelsen, samt om frimærket og mønten. Albumsiden er forsynet med en kraftig lomme til sikker opbevaring af møntbrevet.

I tredje forsendelse leverer vi dig blandt andet et kvalitetsalbum i kongeblåt kunstlæder med påtryk i guld på forside og ryg.  Normalpris for albummet er 249,- DKK. Du betaler kun 74,- DKK.

Alle priser er plus forsendelse. Du har 14 dages returret og samler kun så længe, som du ønsker det. 

Abonnementer - Kongelige møntbreve

  • Nr. KGL2 / 900
    Første forsendelse. Pris kun 125,- DKK
Vind et gavekort til en værdi af DKK 400,-