Kollektioner

Kongelige begivenheder - Lad os hjælpe dig med at samle

Der er noget ganske specielt og eventyragtigt over de store begivenheder i kongehuset. Det er begivenheder, som det nok er værd at samle på.

Vi kan anbefale dig et abonnement på kongelige begivenheder, hvor du får mulighed for at samle frimærker og mønter, udgivet i anledning af store begivenheder i kongehuset. Smukke udgaver, ja faktisk små kunstværker.

Her vil du ca. 1 gang om måneden modtage en forsendelse med eksklusive produkter udgivet i anledning af store begivenheder i Kongehuset. Altid vedlagt faktura og girokort med fuld returret i 14 dage.

Ved hver forsendelse medfølger altid tilhørende albumblade for dels at fortælle om baggrunden og dels sikre en optimal og flot opbevaring af de kongelige udgivelser.

Forsendelser:

  • I første forsendelse modtager du 1 frimærke, 1 miniark og 2 førstedagskuverter fra Grønland udgivet i anledning af H.K.H. Kronprins Christians 18-års fødselsdag. Derudover vil du få et smukt forblad til at placere i begyndelsen af din samling, samt tre albumblade til opbevaring af dine samleobjekter. Alt dette kan du få for den samlede pris af kun DKK 269,-, som udelukkende dækker omkostningerne ved frimærkeprodukterne.
  • I den næste forsendelse vil vi kigge tilbage på særligt mindeværdige begivenheder i Kongehuset, og hvis der udkommer nye udgivelser f.eks. med Kong Frederik X, vil du automatisk modtage dem gennem dette abonnement.
  • Sammen med 3. forsendelse modtager du også et eksklusivt album i kongeblåt kunstlæder med guldkrone på forsiden.

Abonnementer - Kongelige Begivenheder

  • Nr. CH18 / 500
    Første forsendelse. Pris kun 269,- DKK