Kollektioner

Kongelig begivenheder - Lad os hjælpe dig med at samle

Der er noget ganske specielt og eventyragtigt over de store begivenheder i Kongehuset. Det er begivenheder, som det nok er værd at samle på.

Vi kan anbefale dig et abonnement på Kongelige begivenheder, hvor du får mulighed for at samle frimærker og mønter, udgivet i anledning af store begivenheder i kongehuset. Smukke udgaver, ja faktisk små kunstværker.

Her vil du ca. 1 gang om måneden modtage en forsendelse med eksklusive produkter udgivet i anledning af store begivenheder i Kongehuset. Altid vedlagt faktura og girokort med fuld returret i 14 dage.

Ved hver forsendelse medfølger altid tilhørende albumblade for dels at fortælle om baggrunden og dels sikre en optimal og flot opbevaring af de kongelige udgivelser.

Forsendelser:

  • I første forsendelse modtager du Danmark miniark, samt 2 FDC’er med miniark og frimærker udgivet i anledning af Dronning Margrethe II's 80 års fødselsdag. Desuden modtager du et flot forblad til at sætte i starten af din samling, samt to albumblade til at opbevare samle-objekterne i. Samlet pris kun DKK 255,- som kun er prisen for selve frimærkeprodukterne.
  • I kommende forsendelser kan du bl.a. se frem til at modtage andre spændende produkter bl.a. maximumkort
  • Sammen med 3. forsendelse modtager du også et eksklusivt album i kongeblåt kunstlæder med guldkrone på forsiden.

Abonnementer - Kongelige Begivenheder

  • Nr. DR80 / 500
    Første forsendelse. Pris kun 255,- DKK