Kollektioner

Kongelige begivenheder

Vær med til at fejre hele Danmarks folkekære regent…

Kongeligt fødselsdagsmøntbrev udgivet til minde om Majestætens 75 års fødselsdag.

 

  • Særmønt fra af Kongelig Mønt indkapslet i specialkuvert
  • Frankeret med det flotte frimærke med fortjenstmedaljen
  • Særstemplet på Dronningens 75 år fødselsdag 16. april 2015
  • Meget begrænset oplag

Vi giver dig to muligheder:

1) Du kan bestille abonnement på Kongelige Begivenheder og få møntbrevet leveret til 145 kr plus forsendelse i første forsendelse og se frem til senere at få en række andre eftertragtede samlerobjekter leveret. Bestil FW75 / 500 nederst på siden.

Det giver mange interessante oplevelser og glæder at samle på Kongelige Begivenheder. Tegn abonnement og begynd allerede i dag.

Kongehuset og den kongelige familie er en betydningsfuld del af Danmark og den danske kultur. Det danske kongerige har eksisteret i mere end 1000 år og det danske kongehus er respekteret og beundret i hele verden. Vi er så heldige at have en Dronning, som er en strålende regent og værdig ambassadør for Danmark. Vi har en Kronprins, som er trådt i karakter og med en meget bred uddannelse er godt rustet til opgaven som Danmarks næste regent. Vi har en levende og aktiv kongelig familie i tre generationer, som vi følger.

I senere forsendelser kan du se frem til at modtage andre rigtig spændende udgivelser med relation til Kongehusets mærkedage.

Du kan se frem til meget mere, se eksempel her.

Med et abonnement på Kongelige begivenheder modtager du løbende udgaver i anledning af højdepunkter og begivenheder i Kongehuset, med tilhørende albumblade med tekster om udgaverne. Du vil f.eks. specialudgivelser af maximumkort og nogle af de totalt udsolgte officielle sølvmønter.

I tredje forsendelse modtager du et eksklusivt album med kassette til din samling. Du betaler kun 74,- DKK for albummet. Normalprisen er 249,- DKK.

Varer fremsendes vedlagt giroindbetalingskort. Du har fuld returret i 14 dage og du samler kun så længe, du ønsker det.

eller

2) Hvis du KUN ønsker møntbrevet. Pris 175 kr plus forsendelse. Klik her for at bestille.

Abonnementer - Kongelige Begivenheder

  • Nr. FW75 / 500
    Kollektion
Vind et gavekort til en værdi af DKK 400,-