Kollektioner

Kongelige begivenheder

Saml på Kongelige Begivenheder! Det giver mange interessante oplevelser og glæder. Tegn abonnement og begynd allerede idag.

Kongehuset og den kongelige familie er en betydningsfuld del af Danmark og den danske kultur. Det danske kongerige har eksisteret i mere end 1000 år og det danske kongehus er respekteret og beundret i hele verden.Vi har en Dronning, som er en strålende regent og værdig ambassadør for Danmark. Vi har en Kronprins, som er trådt i karakter og med en meget bred uddannelse er godt rustet til opgaven som Danmarks næste regent. Vi har en levende og aktiv kongelig familie i tre generationer, som vi følger.

I første forsendelse modtager du det interessante møntbrev, udgivet i anledning af Dronning Margrethes 40 års regeringsjubilæum. Pris kun 125,- DKK

Med et abonnement på Kongelige begivenheder modtager du løbende udgaver i anledning af højdepunkter og begivenheder i Kongehuset, med tilhørende albumblade med tekster om udgaverne.

I tredje forsendelse modtager du et eksklusivt album med kassette til din samling. Du betaler kun 74,- DKK for albummet. Normalprisen er 249,- DKK.

Du har fuld returret i 14 dage og du samler kun så længe, du ønsker det.

Abonnementer - Kongelige begivenheder

  • Nr. DW40 / 500
    Første forsendelse. Pris kun 125,- DKK
Vind et gavekort til en værdi af DKK 400,-