Kollektioner

Grønland kollektion

Det lyder måske utroligt, men det kan endnu lade sig gøre at samle Grønland komplet fra 1938* - og til meget fornuftige priser.

Det er nu du skal opbygge en komplet samling, også til børn og børnebørn – før det er for sent.

Vi leverer både frimærkerne og de tilhørende fortrykte albumblade med klemlommer løbende i passende portioner. Desuden sørger vi for, at din samling også fremover er komplet med tilhørende Leuchtturm albumblade, lige så længe som du ønsker det.

Første forsendelse - Pris kun DKK 170,-


Samlet værdi DKK 606,-

I første forsendelse modtager du:

  • 52 postfriske frimærker + 2 miniark. Blandt andet Grønland nr. 1, 10 kr og 25 kr højværdier, samt to sjældne miniark. Katalogværdi: DKK 516,-  Pålydende værdi: DKK 110,-
  • For at skabe den optimale ramme om din samling modtager du også 6 Leuchtturm albumblade med klemlommer, som passer til frimærker og miniark. Normalpris for albumbladene: DKK 90,-

Anden forsendelse + album - Pris kun DKK 328,-


Normalpris for albummet 249,- nu 74,-

  • I anden forsendelse kan du se frem til sammen med frimærker og tilhørende albumblade med fortryk og klemlommer – at få et tilhørende Leuchtturm perfektbind med Grønland præget i guld på ryggen.

Alle priser er plus forsendelse. Du har 14 dages returret og samler kun så længe, som du ønsker det.

* Bemærk venligst! I øjeblikket mangler vi enkelte udgaver fra perioden 1938-1994, men vi arbejder på at skaffe disse og det skal nok lykkes!

Abonnementer - Grønland kollektion

  • Nr. GRO1 / 900
    Kollektion