Kollektioner

Danske sølvmønter

Vi har her fornøjelsen at tilbyde dig en samling med de eftertragtede danske sølvmønter, der er udformet og præget af Den Kongelige Mønt og udsendt i anledning af store begivenheder.

Første forsendelse - Pris kun DKK 125,-

 

  • Indeholder mønten udgivet i anledning af Prinsesse Benediktes bryllup med fyrst Prins Richard af Sayn-Wittgenstein-Berleburg.

Anden forsendelse - Pris kun DKK 225,-

 

  • Indenholder erindringssølvmønten udgivet i anledning af Christian X´s 60 års fødselsdag i 1930.
  • Du modtager samtidig et flot Leuchtturm album med tilhørende lommer.

Sølvmønterne leveres indkapslet i et smukt møntkort med historien om møntens motiv, samt specifikationer for mønten. Møntkortet er specialfremstillet med en glasklar blister, som mønten er indkapslet i. Blisteren er laboratorietestet og godkendt. Dermed yder den mønten optimal beskyttelse og er samtidig 100% transparent.

Se vores stor udvalg af mønter her

Alle priser er plus forsendelse. Du har 14 dages returret og samler kun så længe, du ønsker det.

Når du abonnerer på denne kollektion får du efterhånden samlet en fin samling af danske sølvmønter også inklusive de nyere danske sølvmønter, som efterhånden kan være vanskelige at få fat i, da mange pengeinstitutter ikke længere tilbyder kunder særmønter. Mønterne udsendes i passende forsendelser, således at det er overkommeligt at samle.

Se også vores spændende kollektion med Dronning Margrethe 75 år - Kongelige Begivenheder


Denne samling omfatter et væld af fine kuverter, maxikort og mønter, som alle har været med til at markere og fejre begivenheder i det danske kongehus. Alt sammen præsenteret på fine albumblade i luksusalbum. Du modtager samlingen i passende portioner á ca. et par hundrede kroner pr. forsendelse. Klik her for at se kollektionen.

Abonnementer - Danske sølvmønter

  • Nr. KGL1 / 800
    Kollektion