Kollektioner

Danske temamønter fra Den Kongelige mønt

Saml på temamønter fra Den Kongelige Mønt. Tegn abonnement med det samme og glæd dig  til temamønterne, som er rene små kunstværker. Der findes forskellige serier. F.eks: Tårne, Eventyr og Kongelige begivenheder . Flere af de første mønter er allerede vanskelige at få fat i. Glæd dig til at opbygge en samling ægte og værdifulde temamønter fra Den Kongelige Mønt.

Temamønterne leveres indkapslet i et smukt møntkort med historien om møntens motiv, samt specifikationer for mønten. Møntkortet er specialfremstillet med en glasklar blister, som mønten er indkapslet i. Blisteren er laboratorietestet og godkendt. Dermed yder den mønten optimal beskyttelse og er samtidig 100% transparent.

I første forsendelse modtager du den smukke temamønt fra serien med Tårne, hvor motivet er "Tre brødre". Mønten blev udgivet i 2006. Du betaler kun: 99,- DKK for erindringsmønten inklusiv møntkort.

I 3. forsendelse modtager du den smukke temamønt fra serien med tårne, hvor motivet er Nolsoy fyr, samt et specielt album med tilhørende lommer, som passer til møntkortene. Samlet pris kun 180,- DKK

Alle priser er plus forsendelse. Du har 14 dages returret og samler kun så længe, som du ønsker det.

Abonnementer - Danske kongelige mønter

  • Nr. DKMØ / 850
    Første forsendelse. Pris kun 99,- DKK