Om Nordfrim

Nordfrim A/S har i mere end 50 år leveret frimærker og tilbehør til samlere i hele Skandinavien. Det er vort mål at kunne tilbyde et bredt sortiment af interessante produkter til attraktive priser og vi arbejder hele tiden på at finde nye spændende produkter til vort sortiment. Vi tilbyder blandt andet frimærkepakker, kilovarer, klassiske sæt og mærker, nyheder, kataloger samt et stort udvalg i tilbehør til såvel frimærke som møntsamlere. Vi tilbyder også abonnement på nyheder fra alverdens lande, udvalgshæfter og spændende kollektionsprodukter. Vi bestræber os hver dag på at yde den bedst mulige kundeservice og sikre hurtig og fejlfri levering til vore kunder.

Vort hovedsæde ligger på Nordfyn i Danmark, på stedet hvor firmaet blev grundlagt i 1965. Herfra betjener vi vore kunder i hele Skandinavien.

Du kan læse mere om de forskellige afdelinger hos Nordfrim her

Igennem årene har vi opkøbt firmaer i en række europæiske lande. Opkøb som hjælper os med at understøtte et bredt produktsortiment til attraktive priser, da vi løbende kan købe ind i større mængder og dermed opnå bedre priser.

Du kan læse mere om Nordfrims historie ved at klikke her og se en oversigt over de forskellige selskaber i Nordfrim Gruppen ved at klikke her