Få inspiration til din frimærkesamling

I anledning af forskellige temaer og begivenheder opretter vi ofte temasider hvor vi samler aktuelle varer. På denne side har vi samlet de forskellige temalister, hvor du kan finde inspiration til et spændende samleområde.

Temasiderne kan indeholde tilbud/kampagner der kun gælder i en begrænset periode, men selvom tilbudet er udløbet kan det give god inspiration, så dyk ned i begivenhederne!

Pålydende værdi

Danske og svenske frimærker til pålydende værdi

Vi er glade for at kunne fortælle, at vi har indgået en aftale med PostNord om et tættere samarbejde vedrørende salg af nyheder fra Danmark og Sverige. Aftalen betyder blandt andet, at vi fremover har mulighed for at levere dig nyheder fra Danmark og Sverige til pålydende værdi Læs mere her

 

 

Europa frimærker 2017

Årets Europa mærker har temaet slotte. Europa har mange smukke slotte fra forskellige tidsperioder. Se alle de flotte frimærker her

 

 

Frimærker fra 50'erne

Frimærker fra Holland, Schweiz, Luxembourg, Frankrig og Belgien i 50'erne. Se frimærkerne fra dette årti.

 

 

Frimærker med særlig takning og facon

Se dem her

 

 

Særlige frimærker – ekstra krydderi til din samling

Her finder du interessante og anderledes frimærkeudgivelser, der fungerer som et ekstra krydderi i din frimærkesamling. Dyk ned i dette spændende univers her.

 

 

Rusland årgange

Her finder du et stort udvalg af russiske årgange. Vi tilbyder en masse komplette Rusland årgange - med og uden abonnement.Her finder du et stort udvalg af russiske årgange. Vi tilbyder en masse komplette Rusland årgange - med og uden abonnement. Se dem her.

 

 

Rumænien postfriske årgange

Rumænien postfrisk fra perioden 1946-2014 opdelt efter årgange. Ikke komplette årgange. Se dem her.

 

 

Fodbold

Her finder du flotte udgivelser som minder os tilbage til tidligere fodboldbegivenheder. Se alle de flotte fodboldudgivelser her.

 

 

Dronning Elizabeths 90 års fødselsdag

I anledning af Dronning Elizabeths 90 års fødselsdag, har vi samlet en masse udgivelser med dronningen.

 

 

Frimærker graveret af Martin Mörck

Martin Mörck er en norsk kunstner og gravør af frimærker og pengesedler. Du finder et udvalg af dem her.

 

 

Første dansker i rummet!

Den 2. september 2015 blev Andreas Mogensen den første dansker i rummet, måske der en dag kommer nogle frimærker med ham, hvem ved? Indtil da har vi samlet en masse frimærker med rummet her

 

 

Ingrid Bergman - 100 år

I år er det 100 år siden Ingrid Bergmand blev født i Sverige. PostNord og US Postal har samarbejdet, og fejrer en af de helt store karierer i den internationale filmverden med en række flotte udgiverlser.  Du finder dem her.

 

 

The King of Rock

Elvis Presley er en at musikhistoriens største navne og han har optrådt på et utal af frimærker. Vi har samlet en masse af de populære udgivelser her... også det allernyeste.  Lad disse unikke frimærker blive en del af din samling.

 

 

Inspiration til den nye samler

Er du ny i frimærkeverdenen? Så find inspiration her

 

 

 

Czeslaw Slania

Frimærker med Slanias flotte graveringer har i mange år været et stort samleområde. Han nåede at gravere mere end 1000 frimærker til 32 forskellige lande heriblandt 241 danske. Se en del af dem her

 

 

Skillingsmærker

Skillingsfrimærker er et must i enhver Danmark samling. Her tilbydes vi skillingsmærker i mange forskellige kvaliteter - altid til gode priser. Se dem her

 

 

Tegneserier på frimærker

Alle de tegnede figurer er et elsket fænomen blandt både børn og voksne. På frimærker er de et morsomt og farverigt motiv – en frimærkesamling, som uden tvivl vil give et smil på læben. Se de mange flotte frimærker med de sjove figurer her

 

 

SEPAC fællesudgivelser

SEPAC er sammenslutningen for små postvæserner i Europa. Hvert år udgiver de i fælleskab frimærker med et fælles emne. Se de mange fællesudgivelser her.

 

 

Biler

Biler er et populært motiv når der skal udgives frimærker. Du finder både klassikere, ny biler og sportsvogne. Se et udvalg af de mange frimærker med biler her.

 

 

Unikke Sorttryk fra Martin Mörck

Den verdensberømte gravør Martin Mörck har fået udgivet omkring 600 gravurer på frimærker. Her har du muligheden for at købe sorttryk af nogle af hans kunstværker der er graveret til frimærkerudgivelser for Monacos og Frankrigs postvæsener.  Se de flotte og sjældne sorttryk her.

 

 

Formel 1 - legendernes legeplads

Formel 1 anses som den højeste klasse i motorsport, og er stedet hvor legender og stjerner skabes. Se vores udvalg af frimærker med Formel 1 her.

 

 

Penny black - 175 års jubilæem

I 1840 blev One Penny Black udgivet i Storbrittanien. Royal Mail og Isle of Man fejrer jubilæet for verdens første frimærke og har genoptrykt mærkerne. Du kan købe dem her.

 

 

Marianne frimærker

Helten fra den franske revolution er den franske republiks symbol, og den unge kvinde med jakobinerhue, pryder ofte landets frimærker.  Se de mange mærker her

 

 

H.C. Andersens fødselsdag - 2. april

H. C. Andersen og motiver fra hans populærer eventyr optræder ofte på frimærker og mønter. Vi har samlet en samling af de spændende produkter her.

 

 

Dronning Margrethe 75 år

Dronning Margrethe har ofte været portræt på frimærker og mønter og i anledningen har vi her samlet en liste med smukke produkter med dronningen som motiv. Se listen her

 

 

Mors dag - En samling smukke blomster

Mors dag afholdes i Danmark den anden søndag i maj. Mors Dag eller Mothering Sunday fejres flere steder i Europa forskellige tider på året. Se de mange smukke frimærker her

 

 

Valentinsdag

Valentinsdag er kendt som "de elskendes helligdag". Den 14. februar markeres i mange lande hvor par udveksler gaver og blomster.  Se de mange frimærker med blomster og hjerter.

 

 

Vinterferie: Hvor går turen hen?

Find de mange spændende feriedestinationer i frimærkernes verden.

 

 

 

Vintersport og Vinter OL på frimærkerne

Savner du vinterens sne og is, ski og skøjter? Så se her

 

 

Fejl på frimærker

Alle laver fejl, men når postvæsener laver fejl bliver det til spændende samleobjekter. Se de mange fejl her.

 

 

Kendte på frimærkerne

Mange kendte, virkelige såvel som fiktive, personligheder er havnet på frimærker. Du kan se hvem her

 

 

Opdagelsesrejsende og deres ekspeditioner

Der er udgivet en masse frimærker for at hædre de store opdagelsesrejsende og deres ekspeditioner. Gå i opdagelse i mærkerne her.

 

 

Mad for enhver smag

I 2005 var temaet for de europæiske fællesudgivelser, mad. Se en masse lækker mad her

 

 

Få mesterværkerne til din frimærkesamling!

Mange frimærker er små kunstværker i sig selv, så hvad ville være mere naturligt end at hædre kunsten på frimærker. Her finder du et udvalg af frimærker, der illustrerer forskellige typer kunst.

 

 

Kinesisk nytår

Det er kinesisk nytår den 8. februar 2016 og vi træder derved ind i Abens år. Se de flotte Zodiac frimærkeudgivelser her.

 

 

Røde Kors

Hvis du vil gøre en forskel, så spørg efter et velgørenhedsfrimærke næste gang så støtter du en god sag. Køb rødekors mærker her

 

 

Musik på frimærkerne

Se de mange flotte frimærker med musik og instrumenter som motiv.

Find inspiration til frimærker med musik

 

 

Sommerfornemmelser

De fleste elsker sommeren, så vi har samlet en masse frimærker med sommermotiver.

Se sommermærkerne her.

 

 

Spar 60% på listeprisen - Gode tilbud på Leuchtturm returvarer

Returvarerne fra vores ungarnske afdeling fejler ingenting. Der kan være lidt smuds på emballagen eller et forkert prisskilt. Se de gode tilbud her.


 

WWF - vær med til at sikre naturen

På verdensplan arbejder Verdensnaturfonden (WWF) med at sikre naturen som levegrundlag for mennesker og dyr. Se deres velgørende mønter her

 

 

Blomster

Se et udvalg af frimærker med smukke blomster

 

 

 

Halloween og Efterår

Efteråret er tiden hvor man sidder indendørs og hygger... f.eks. med at samle frimærker.  Se frimærker med efterår og halloweentema her.

 

 

Vind et gavekort til en værdi af DKK 400,-