Danske frimærker

Det første danske frimærke udkom i 1851, og siden er Danmark blevet kendt som et attraktivt samleområde, hvis alsidige historie og rige kulturarv genspejles på mange af frimærkerne.
Nutidige begivenheder, design og kultur finder også vej til frimærkerne, som dermed giver et spændende indblik i Danmark. Desuden er de tre danske dagligmærkeserier også populære blandt frimærkesamlere: De lave værdier er med bølgelinjemotiv, de mellemste med dronningens portræt og de højeste med rigsvåbenet. De danske frimærker gør sig desuden bemærket ved, at en særdeles høj andel af udgivelserne er stålstiksmærker. Faktisk er Danmark blandt de lande i verden, som udgiver flest stålstiksfrimærker og er dermed medvirkende til at holde det klassiske håndværk i live.

Nye danske frimærkudgivelser
PostNord udgiver løbende danske frimærker som afspejler de mange sider af Danmark. Vi har indgået et tæt samarbejde om salg af nye udgivelser fra PostNord til pålydende værdi både i løssalg og abonnement.  Læs mere og bestil de nye danske frimærker her.

Ældre danske frimærkeudgivelser
Vi har altid et stort udvalg af ældre danske frimærker. Se og bestil de ældre danske frimærker i webshoppen.

Tegn et nyhedsabonnement på danske frimærker
Tegn et abonnement på danske frimærker og vær sikret alle nye danske udgivelser. Du kan blot nyde at samlingen vokser og blivere mere og mere spændende med tiden. Med et abonnement har du altid 14 dages returret og du samler kun så længe du ønsker. Læs mere om abonnement på danske frimærker her

Danmark SF album med kassette

 

Danmark forstryksalbum komplet fra 1851-2017
Bestående af: fortryksblade med sort/hvid aftryke danske frimærker fra 1851-2017 med klemlommer og 2 grønne Perfect bind fra Leuchtturm med DANMARK præget i guld på ryggen, inkl. 2 kassetter.

Et album i højete kvalitet. Køb det her

 

Danske årsmapper
En Danmark årsmappe samler hele årets frimærkeudgivelser i en flot mappe. Vi tilbyder årsmapper fra 1969-2020. En oplagt gaveidé. Se udvalget her