Abonnement

Når du tegner et abonnement, vil du løbende modtage forsendelser indenfor den valgte abonnementstype. Du skal først betale, når du har modtaget forsendelsen, som sendes vedlagt faktura. Du kan til enhver tid opsige abonnementet.

Se under de enkelte lande hvad vi kan tilbyde. Det er forskelligt hvad de enkelte lande kan tilbyde, men her er en oversigt over de forskellige typer abonnementer:

Postfrisk eller stemplet
Du kan vælge mellem postfriske eller stemplede frimærker. I abonnementet indgår også frimærkehæfter og miniark.

Førstedagskuverter (FDC)
Ved nogle frimærkeudgivelser udsendes også førstedagskuverter. Det er smukke, illustrerede kuverter, som  er afstemplet med det specielle førstedagsstempel, der kun anvendes på udgivelsesdagen.

Maximumkort
Maximumkort er kort med et frimærke på forsiden afstemplet med særstempel. Kortets billede, frimærket og stemplet har samme tema.

Årsmapppe
Du modtager hele årgangen i en mappe. Årsmappen indeholder alle de frimærker, der er udgivet i det pågældende år, inklusive miniark.

Juleark
Vi kan tilbyde abonnement på juleark fra Danmark, Grønland, Færøerne, Island og Åland.

Postfrisk gutterpair
Ålands postvæsen er et af de få postvæsener i verden som udgiver gutterpair. Gutterpair består af to frimærker med to hvide felter mellem frimær­kerne. Der findes kun 5 gutterpair pr. helark. Du kan samle postfriske gutterpair.

Udvalg
Du får løbende (ca. 1 gang om måneden) tilsendt udvalgshæfter fra netop de lande, du er interesseret i. Hvert hæfte indeholder op til 160, frimærker, både klassiske og nye, postfriske og stemplede. Alle hæfterne er opsat efter AFA-katalogerne, med god rabat på katalogpriserne. Vælg selv frimærker ud på afregningssedlen og returner denne seddel sammen med hæfterne. Der er ingen købetvang.

Leuchtturm Normal (uden klemlommer)
N-blade, det vil sige albumblade med fortryk til årgangen. Som abonnent får du leveret de nye album-blade, så din samling automatisk bliver ført ajour. De nye albumblade udkommer hvert år i april måned og dækker det foregående års frimærker.

Leuchtturm SF ( med klemlommer)
SF-blade, det vil sige albumblade med fortryk og klemlommer til årgangen. Som abonnent får du leveret de nye album-blade, så din samling automatisk bliver ført ajour. De nye albumblade udkommer hvert år i april måned og dækker det foregående års frimærker.

Gå til abonnementsforside

Gå til landeabonnementer