Sorter efter

Frimærker - Stort udvalg af frimærker online

Her finder du et kæmpe udvalg af frimærker online i alle prisklasser. Hvad enten du er på udkig efter ældre sæt og enkeltmærker, frimærkepakker, kilovarer, samlinger af frimærker eller de nyeste udgivelser er dette kategorien for dig. Vælg imellem de forskellige kategorier i menuen til venstre og filtrer på netop dit samleområde. Vi tilbyder også en lang række abonnementer på lande, motiver samt en udvalgsservice, klik på de enkelte punkter for at se nærmere. 

Modtag et gratis prøve eksemplar af vores seneste brochure!
Send din post adresse per e-mail til brochure@nordfrim.dk, så sender vi et gratis prøve eksemplar af ”Frimærkernes Verden/Gode Tilbud” afsted med posten, fyldt med gode tilbud til frimærke- og møntsamlere.

Læs mere
Start Back
Forward End
22609 produkter
Start Back
Forward End

Det er noget særligt at samle på frimærker. Det er ganske få hobbyer, der giver dig mulighed for at lære så meget nyt og som som kan matche den fleksibilitet, der er i at samle på frimærker. Frimærkesamling er for folk i alle aldre og der er utallige måde at samle på. 

Vi har inddelt vores frimærker i forskellige kategorier, så det er nemt at finde netop det du leder efter til din frimærkesamling. I vores frimærkepakker kan du på en prisbillig måde gøre gode fund og ofte i helt usorteret materiale, eller vask selv dine frimærker af fra vores mange kilovarer. Vi tilbyder også store frimærkesamlinger eller årgange, så du hurtigt kan udbygge din samling eller se de mange klassiske varer samlet i én kategori. Hvis du specifikt samler på julemærker eller souvenirmapper er alle tilbud samlet i en kategori og i kategorien ”Nyeste udgivelser” finder du nye frimærkeudgivelser fra alverdens postvæsener. Vi har et stort udvalg af danske frimærker, som er et meget spændende samleområde, se mere

Vores udvalg online er stort, men står du og mangler noget ganske særligt er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. +45 64 82 12 56, eller e-mail mail @ nordfrim.dk.

Hvornår blev verdens første frimærke udgivet? Det første frimærke i verden "One Penny Black" blev udgivet i Storbritannien i 1840. Ophavsmanden var Sir Rowland Hill, som var en engelsk lærer, opfinder og social reformator. Det var hans omfattende reform af postvæsenet, konceptet med enhedsporto og forudbetaling af porto, der muliggjorde sikker, hurtig og billig transport af breve. Hill betragtes som ophavsmand til det basale koncept for moderne postvæsener og for opfindelsen af frimærker.

Hvornår blev det første danske frimærke udgivet? Det første danske frimærke udkom i 1851, og siden er Danmark blevet kendt som et attraktivt samleområde, hvis alsidige historie og rige kulturarv genspejles på mange af landets frimærker.

Hvilke frimærker skal jeg samle på? Der findes utallige måder at samle på og kun fantasien sætter grænser. Mange frimærkesamlere vælger at fokusere på et land som de har en særlig interesse for mens andre går tematisk til værks og samler på frimærker med eksempelvis tog, fugle, rumfart, olympiade eller lignende. Hvis du mangler inspiration til netop dit samleområde har vi samlet en række inspirationssider her