Sorter efter

Partier og lots

Vi har sorteret en lang række samlinger, enkeltmærker og udvalgshæfter fra vores lager, der som lot sælges til utroligt lave priser. Her kan du gøre en god handel, men der er kun ét af hvert varenummer, så vi råder til hurtig bestilling.

Læs mere
2145 produkter

Samlinger, enkeltmærker og restudvalgshæfter

Hvad enten du er på jagt efter enkeltmærker til at udbygge din samling med eller ønsker at købe komplette samlinger og partier, tilbyder vi her et stort udvalg. Vi får løbende store partier lots hjem og her er altid et stort og varieret udvalg af frimærker fra alverdens lande: Danske frimærker, grønlandske frimærker, islandske frimærker og svenske frimærker er eksempler fra Skandinavien. Men her findes også hundredevis af frimærker og samlinger fra resten af verden, for eksempel frimærker fra Jugoslavien, italienske frimærker, tyske frimærker og mange andre spændende områder i hele verden.

Find din type!
Frimærker, FDC’er, førstedagskuverter, breve findes her i et væld af typer og varianter; skillingsmærker, danske postfærge mærker, færøske provisorier, Grønland pakkeporto, islandske breve, franske zoner, Italien luftpost er eksempler på varer vi tilbyder. Her er alt fra enkelte frimærker til store samlinger, ja mange er endda flot opsat i album eller indstiksbøger. Her kan du virkelig finde mange sjældne og ældre postfriske og stemplede frimærker, sæt og miniark, så forhåbentlig er her lige det der mangler til din samling.

Fælles for varer i denne kategori er, at vi kun har ét af hvert lot på lager. Udvalget opdateres løbende online, så er du på udkig efter spændende frimærker til din samling, så hold øje her.

Har du prøvet vores værdiudvalgsservice?


Fyld hullerne i din samling med værdiudvalgshæfter fra netop dit samleområde. Her tilbyder vi at sende udvalgshæfterne portofrit hjem til dig, så du i ro og mag kan gennemgå hæfterne og udtage netop de frimærker, du ønsker og derefter returnere hæfterne.

Udbuddet spænder således over materiale fra stort set alle egne af kloden, lige fra næsten fuldendte samlinger fra de fleste europæiske lande i både øst og vest til velbesatte samlinger fra de oversøiske lande og kolonier i nær og fjern.

Priserne er interessante med god rabat på katalogpriserne. Se mere om denne service her

Vind et gavekort til en værdi af DKK 400,-