Sorter efter

Frimærkepakker

Her finder du et af verdens største udvalg af frimærkepakker. Hundredevis af landepakker fra alverdens forskellige lande og samleområder og pakker med forskellige motiver som fugle, blomster, tog, kunst, rumfart og mange, mange flere. Også meget sjældne pakker og altid til meget fordelagtige priser.

Gør f.eks. gode fund i vore dubletpakker hvor indholdet stammer fra restpartier, dubletkartoteker og indstiksbøger fyldt med frimærker, miniark og andet. Som oftest helt usorteret materiale, se dubletlots her.

Læs mere
1899 produkter

Ny samling – nye oplevelser

Tænker du på at begynde at samle på et nyt område? Et land eller et motiv? Har du været på Grønland eller Færøerne eller Ålandsøerne. Når du begynder at samle frimærker får du et godt indblik I landet, dets historie, kultur og traditioner.  Holder du af fugle? Er du fascineret af tog eller spiller golf, her er der også anderledes oplevelser og informationer at finde. En frimærkepakke kan være et rigtig godt udgangspunkt.

Skal du starte en ny frimærkesamling er det oplagt at købe en frimærkepakke. Frimærkepakker tilbydes til favorable priser med hundredevis af frimærker i. De fås både med postfriske og stemplede frimærker og fra mange forskellige lande. Er du filatelist eller frimærkesamler kan du i disse pakker finde de frimærker der netop mangler i din frimærkesamling og ofte gøre gode fund. Vi tilbyder også dubletpakker som er en meget fordelagtig måde at købe på. Indholdet stammer fra restpartier, dublet kartoteker, indstiksbøger fyldt med frimærker og meget mere. Ofte helt usorteret materiale hvor det vil tage lang tid at sortere op.