Sorter efter

Europa frimærker 2019
- National Fugle

Årets tema for Europa-frimærkerne er Fugle. Europa er med sin rige og forskelligartede geografi, hjemsted for næsten 900 arter af fugle og mange naturelskere. I dag kan vi konstatere, at fugle ikke kun er fantastiske væsner, der færdes på himlen, men de spiller også en vigtig rolle i vores planets økosystem, der holder naturens balance.
Hvert land i Europa har sit eget udvalg af fugle og "nationalfuglen", er et symbol, der udgør en identitet for det pågældende land. For årets EUROPA-frimærker formåede designere at fange disse smukke skabninger i deres naturlige naturtyper og fortælle os mere om fuglen, dens levested, rejsen og hvad den står for.

Se også temaerne for tidligere Europa CEPT frimærker
Se Europa frimærker 2017
Se Europa frimærker 2018 

Lad os hjælpe dig med at samle EUROPA frimærker
Med et nyhedsabonnement er du fremadrettet sikret alle udgivelser med EUROPA frimærker. Alle nye udgivelser med EUROPA frimærker som motiv bliver levereret automatisk, så du blot skal nyde, at samlingen vokser og bliver mere spændende med tiden. Med et abonnement har du altid 14 dages returret og du samler kun så længe du ønsker. Bestil dit abonnement her

Læs mere
34 produkter
Vind et gavekort til en værdi af DKK 400,-